Tuesday, January 12, 2010

aku digoda...

petang smlam..
aku jalan sorang2...
kat pntai kluang~


pastu,,aku prasan ade sebuah mamat ni..
usha2 aku dr td..

dan aku dah tereksiden mate ngn die dua kali..
sengal tol~
rosak hati aku..
ishh~!!

aku dah tak usha die dah..
die je yg usha2 aku,,

tp..aku wat dek je ar..
jage market~
ahhaa

tibe2 die pgil2 nme aku..
tekejot gak ar..
cane die leh tau en..


dak kampus aku ke?
tertanye tanye aku seketika~


aku pandang die..
die stop dpan aku..
smbil cungap2~
tetibe die melutut~

aku da segan gilak dah time tu~

pastu..
smbil hulur air botol sea master kat aku..
die kate..

"sudikah asked jd isteri gua yg sahih..?"









cis~!
sronoknye kalu kene ngurat mcm ni~

6 comments:

naqiubex said...

Seriously?
Saya tak tahu pula boleh pikat perempuan macam ni?

asked said...

toink naqiu~

haha..
air sea master tu.
air fevret gua..mesti ar cair~
hehhe

ahaha

Cik Saerah said...

huhuhu,asked kena ngurat

asked said...

toink sarah~
ahah..
angan2 semate..
hehe..

harap2 ade la ngurat cmtu~
kuikuikui

mariah said...

tekezut ak..

asked said...

toink maria~
ahhaa..
ko jgn tekejot sgt..
kene biasekan diri k..
nti jd knyataan..takyah tekejot sgt~
hahha