Sunday, December 27, 2009

sani oO sani~~

hmm..
10 org maut..
punca yg simple..
pmandu terlelap...

sani xpress..
bas yg aku idam2 kan nk naik slame ni...

hmm..
pasni..nk nek eroplane ar..
kalu pmandu tetido pon...
langgar awan je..

blogger-emoticon.blogspot.com

aku rindu kamu

tetibe jari2 aku tertarek untuk mempecet pecet keybod..
hmm..
rase rindu same teman2..

sunyi..
selubungi malam..((sbnarnye tgah pg ni..))
mngusik minda..yg terlontar jauh..
maseh..
hangat terasa..
tgn membelai yg mngusik manja..

eh..
cam tak kene je lagu ni..
blogger-emoticon.blogspot.com
ni rindu mende lain ni..
ihikihik..



lantak ar~
yg penting..

motif nk cakap aku rindu korang..
rindu gilak..
rinduu..... T.T
blogger-emoticon.blogspot.com

Tuesday, December 22, 2009

aku dan lembu~

huh~
long journey~~~~~~

kuikui..
br balek kampong..

namun begitu..
ade satu keajaiban yg berlaku~
heehehe..

korang2 jgn terkejott~

Aku POTOng dAGEng~~~~~
heee..
fes time aku pgang pisau dan kerat2 dageng lmbu...
rase bangge plak~
hehee..

ape yg bestnye..
taklah susah sgt,,cume lenguh sikit je..
hmm..best nye dpt potong dageng lmbu~~
lalalaaa...

aku tekad ~!!
aku nk potong dageng lmbu lg pade raye haji 5 taun akn dtg~!!
yeahhh~!!




papepun..
perjalanan balek kg kali ni..
bole tahan gmpaxx gak~

time tgah mluncur-luncur kat atas jalan raye..
ade polis wat road bloxx~
...
pastu..ayah pun kate~

polis~

zappp..zappp..
sume tarek tali pnggng ..pasang..
wat muke kool~
kuyu2 kan mate..konon2 ngantuk wat tahajjud tiap mlm

huu.. kiteorg telepas..
maklumlah,,bukan penjenayah~

tp,,yg takleh bla,,
lpas kiteorg tarek tali pinggang~

adek jntan aku.
cmpak cap.pakai kopiah.



uits: hipokrit punyer adek~nk market je keje..
uits:: hmm..dageng tu~ aku rase ar aku potong dageng lmbu~

Saturday, December 19, 2009

aku + kapel ....

huuu..
pagi ni..
hujan mncurah-curah turun ke ladang gandum...

hmm..
tetibe je rase cm sepi2 gitu...

dan scare tetibe juge,,
datang bergolek-golek seketol soalan dalam otak aku yg geliga lagi gelita ni..

mcm mane la..
sepasang kapel itu bole bahgia..
tak kesah la..

somi isteri ke..
awek balak ke..
laki bini ke...

tp yg sewktu dgannye ar..
aku tertanye-tanye..


hmm..mcm mne ek..?





uitss:: ni la taktik terbaek untuk mndapatkan tips2 nk jd seekor awek sweet~ ehek2..


kepade jejake2 malaya yg kiut,miut dan siut.....
nantikan kehadiran akuuuu~~


toink2

Wednesday, December 16, 2009

jauh..........

aku br balek dr mngusha-usha blog..
blog mereka2 yg aku gelar sbg teman..

setiap huruf yg disusun..
lantas membentuk stu perkataan..
disusun lg mnjadi ayat..

ayat2 yg mnyedarkan aku..
ayat2 yg seolah-olah membisik kat telinga aku..

" asked,,

kau dah jauh sgt mnyimpang~ "





batinku mnyapa....

Ya,,,aku dah jauh......

aku mngupdate lagi~hahahha

huhuhuhu...
aku diseru lagi.untuk mngupdate blog~
aahahha
bukan aku tak sudi~
tapi...ntah la..
aku still menulis..tp bukan disini..
aku rase cm blom cukup matang untuk aku mncoret dan mnconteng diblog aku yg seba gelap gulita ni..

aku pkir2..nk tulis kat sini bile aku rase
aku dah cukup matang~
lalalaaa..
ahaha
tp,bile pkir balek...

kurun ke bape nk tggu aku matang.>?
aiyyaaa..
aku still bce blog2 member aku nih..
hee~
membaca itu seni~

ehek2~~
MaLAYsia menang~!!
hehee..
bile aku tgok bola aritu..br aku rase..

aku SAYANG MALAYSIA tahp gaban~

idoppppp malayaaaaaaaaaaa~~!!!

Sunday, November 22, 2009

aku jd teringat~~

huuu...
tetibe..
aku jd teringat...

mase aku skola rendah dulu...
aku syg giler2 kat kampong aku...
aku tkmoh g mane2..nk stay je kat kampongku..sorgaku~~~
tapi..
takdir..aku kene study kat kajang..
huuu...
luar daerah..(daerah je pon)
hmm,,,,kne kuar dr kampong~


time skola mnengah...
aku pkir2..aku tkmoh pindah skola~
biar ar aku masuk fom 6 kat skola aku tu...
aku syg skola aku ketat2~~~
tapi...
takdir...
aku kne smbung study kat ganu plak,,,
jauh meyh~
kne kuar negri..
isksiks..


pasni...
aku pkir......
nk syg Malaya giler2..........

agak2..aku g mane ek?
hehee~~

Saturday, November 21, 2009

update oOOoo update~~

huhuhu...
lame tak update..
hee~
thanks kpd sume yg mnyeru aku supaye mengupdate~
heee~~~



tulis mcm ni je..
dikire update tak?
heee~

Tuesday, October 27, 2009

terkenang ku pada si dia..ahaks~!!

mengingatkan aku pada seseorang~
hmm...

heee~
nmpk cm gempaxx tak~
ahakkss..

di satu petang ~~~

di suatu petang yg hening~~
(( kreekk..kreekk..)) bunyi cengkerik

dalam bilik,,

ain tgah lipat2 baju..

aku....mngusha laptop ku balak ku~

tetibe...ain tanye..


ain : asked,, ko rase ko brutal tak?

aku pandang ain.. lama..

pastu aku jawab..

asked : gua rasa..gua sweet...

........................
watak2..
ain a.k.a roomate aku...
asked...aku la tu~

Monday, October 26, 2009

aku pon rindu~!!

baru balek dr blog fawae.. (( fawa..sile jgn kmbang2kan idong anda..))
huu,,,
sadisnye..aku pun rindu maahad..
rindu sgt2~~
rindu sgala pesanan...
sahabat2..cekgu2..
semua ar~
hmm...
ko ni fawa...bikin ati gua sadis oo~
iskiskisk..
aku dah ar baek dulu~
walaupun tak pass interview nk jd KP..(( name manje..pengawas~ ))
ahahhaa..
kesengalan disitu~
sume takmoh jawatan time tu~
takut nk pikul amanah yg berat...kate diorang ar~
aku tak kate pape..sebab tak tepilih pon..
hee~

hmm.......
hmmmm...
hmmmmmm....
hmm...
hmmmm...

rase cm nk makan megi ar....

Thursday, October 15, 2009

phone ku berenang renang dimuara~~

phone jatuh..masuk air dan berenang-renang..maka..ROSAK~!!
iskiskkk

target nk beli phone br...
kene tepon parents dulu..
hehe..

tepon ayah~~
((pinjam tepon syafiqah..))

Asked: helo..assalamualaikum..ayah..
Ayah: (suare macho) waalaikumusalam..hah~ ape citer?
Asked: hee..tepon jatuh, masuk air..
Ayah: oo..buang je,,beli baru..
Asked:makk aihh..ayah ni..
Ayah: rosak ke? jemur je..lg 2 3 ari elok ar..
Asked: dah sminggu senanyer..
Ayah:oo..(( dgar ayah ckp ngn org kat blakang die,,))
Asked: ((waiting))
Ayah: jap2..

((phone off)) iskiskk,,ayah,,,

tepon balekk~~

Asked:hello.. ayah..bz ke?
Ayah:hmm,,bz? oo..adelah sikit..
(( dgar lg sore org kat blkang))
Asked: ( saba..)
Ayah:nti ayah call blek..

((phone off))

(T_T)..

call umi la~~

((Tuuttt,,tuuttt,,,))

Umi: assalamualaikum sayang~
Asked: waalaikumusalam.........
Umi: nape ni?
Asked: takde pape...
Umi: ayong sihat tak? ok? nape? ckp la..
Asked: takde pape la umi..( sronok nye ade org caring,,hehhee )
Umi:ishh,,,buat takut umi je...
Asked: hee..umi..phone rosak..masuk air...jatuh kat tandas..
Umi: pastu? nk beli br...nk jatuhkan lg?
Asked: (makan dlm..)takde la..ayong ingt nk repair je..tp..if mahal sgt bek beli br..heee
Umi: beli yang murah2 je...mcm phone umi ni haa..
Asked: hee..tgok la dulu...
Umi:ayong..zuhud la sikit~
Asked:erk..iskiskk..ayong lupe..aduhh..sori mi..ayong lupe...zuhud2..
Umi: men bola tampar lg ke?..stop la ayong~~bla..bla...bla..(( kuar tajuk...terpakse dirahsiakan...))
Asked:jgn risau la mi~ayong takde pape..
Umi:ayong jauh...jgn lasak2 sgt..bla..bla...bla.... ((kuar tajuk lg......))
((dgr sore org kat blkg))
Umi: nti umi call blek...

((phone off)) (T_T)

hari busy seduniaaaaa~~~

aduhh~~
ape kesimpulannye ni??
boleh beli ke tak?
aiiyyaa~

Thursday, October 8, 2009

akhirnye~~~

setelah bertahun lama...
aku tak jejak kaki kat sini...
akhirnya...
iskiskiskk

mesti korang tekejot tgok aku idop lg..
heeee..
dan yg pling mngejutkan.....
aku dah matang~ ((statement yg pling mngarut ))
huahauhauhauhahauaha.....

nk dapat wireless kat sini sangat susah~
bile dah dpt...
huh~!!
bersyukur sungguh aku...
tambah2..aku cume bole bkk ym je kalu dpt wireless..
ahahahaha
((serupe mcm takyah dpt wireless))
heeee..

setelah diseru-seru oleh DR.cinta a.k.a FAWAe
aku akhirnya mmbukak jugak blogku sorgaku ini...
memg bnyk giler aku nk citer..
hee...
petang ni~aku ade game bola tampar~
doakan la yo...
heee....


idoppppppp malayaaaaaaaaaaaaaaaa~~!!!!!!!!!

Monday, August 24, 2009

aku jiwa jiwang~

huuu~~

hanya org yg berhati jiwang yg mampu
menikmati,,,
ape itu jiwang~

same mcm IMAN
hnya org yg beriman dapat merasai

manisnya IMAN

dan....
aku mngaku..
aku budak jiwang..
JIWANG DAN AKU ADALAH SATU

tapi~
AKU DAN IMAN??
huu....

toink2..

Sunday, August 23, 2009

hujan~~~~oh hujan~~~~

mlm ni...
hujan...
hujan~~
sejuknye...
hujan~~
bikin gua cool~~~
hujan~~
buat bdn ini gigil2
hujan~~

syukran YA ALLAH...
~SUBHANNALLAH..ALLAHUAKBAR~
sbb cipta hujan~~
huu,,jimat elektrik,,takyah pasang kipas++


heeee~~

Saturday, August 22, 2009

berite baekkk punyerr cilok~~

uishh~~
berite baek~~~~~

1~ramadhan dah mule..

2~aku kat umah

3~laptop dah sedar dr komablogger-emoticon.blogspot.comiskisisk...

4~setan2 dah kene gari...
yiipppiiiiii~~!!! pasni...

bole gelak kuat2..hhahhahahha
blogger-emoticon.blogspot.com
5~aku dah beli no celcom~~!!! huahuahuahuhaa...
ade no br,,,huuuu..idoppp celcom~!!

berbaloi-baloi~~

6~aku dah update blog/// huhuhuuuu..
blogger-emoticon.blogspot.com

Sunday, August 16, 2009

cepatnye ko pergi..

diawal pertemuan kite..
aku tertarik dgn dirimu..
tapi..
tak ku sangka...
pertemuan kite hanya sejenak..
seketika..
begitu cepat kau pergi
mninggalkan aku
terpinga-pinga...

oh laptop...
cepatlah sehat..
ko tu laptop br..
sian aku nengok ko..
iskisk...

oh laptop ku...
bangun la cepaaaatttttttttttttt!!!!!!

aku memrlukan ko ni..
heheh

Sunday, August 9, 2009

oitt~~oitt~~

wahhh~~~
aku TER-ON9
KEH2...

heheee...
rindu umah sudaa..~~
angah kalu bace blog ayong..
kem slm kat sume ek..
rajin2 la call~~
iskiskk
duwet pokai maaa...
dah la ic tgal kat umah..
ahahaa
adoii...


tulunggg laa...
belikan topap untuk ayong..
ko la satu2 nye adikku yg..
kiuuttttt...
miuuutttt....
siiiuuuuuutttttttt....



iskisk
(lap ingus dgn rakus)
kem slm sume..

dari akak mu yang kesepian~
AYoNG a.k.a Asked~

p/s:nk 50 hengget tau,,hehe

Saturday, August 1, 2009

pikir2~~~

hari ni~

aku klik new post~~~

pandang...

kosong~~~~~~~

aku blurr...

nk taip ape ni??

adesss..

aku pikir lagi~~

ape ek nk taip~~

aku pikir2...

dah abes pikir...

aku klik publish post..

dgn harapan...

ade post baru yg mnarik akan muncul~


dapat LAPTOP baruuuuuu!!!!!!!!!!!!!

hehee...

toink2!!



Friday, July 31, 2009

huh~~~!! 7e sgt mahal~

on the way nk balek umah...dr ganu~
aku singgah kat sebuah kdai yg agak termasyhurrr~~

iaitu....7 eleven~~ !!(kat kelantan)
keh3..

cerite bermula....~~~

aku masuk...
usha2 barang...giler mahal~!! sbg seorang yg tgah keringg duwet time tuh...
aku buat kputusan...beli air mineral je...

aku bukak purse depan cashier lelaki yg tgah jage kaunter...
cari duwet...aku korek2...selongkar2blogger-emoticon.blogspot.com
tibe2...

aku perasan...die(si cashier yg bule tahan ensem) tgah menatap purse aku dgn pndngan syaitan~~
maka...dgan kerakusan yg teramat..
aku menutup cepat2 purse aku!
huh..!! nk curik duwet aku ar tuh (hatiku mngumpat)

die perasan...tindakan aku itu...
die sengih2 je...
aku rase cm
nk bg pnmpar...
huh...sabar2...

pastu aku jmpe duwet 10 hengget...
dgan ati yg sangat tak rela...aku hulur juga..
drpd tak bayar lnsung...

(cashier masih sengih2 time ni)

mase die hulur duwet baki...
die kate...
"molek sungguh gambar tu.."
aku buat muke tempe basi...
tak paham... (blurr)

sblum aku kuar dr 7e..aku buka purse,,nk masuk kan duwet baki td...
aku nmpk.........
ade gambar aku kat purse..
heheee

blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, July 30, 2009

MUET...oo..MUET

huuu~~duk kampus dah aku...keh2
ari tu..
kiteorg kne speaking kat depan...
keh2
pastu..ade sorang mamat yg berani maju mnyahut cabaran~~
walaupun sdikit gagap~

die pun dok speaking2 la kat dpan klas...
pastu...
lastly..pnsyarah tnye...
"antyhing u want to add?"

pastu die jwab..
"hmm....add friendster la.."

disebabkan aku duk depan skali...
aku sengih2 je la...heeeeee~~

p/s: papepun..taniyah kat BELIAU sbb berani ke depan~

Friday, July 17, 2009

aku kembali~~~~~~~~!!!!!!!
menyinari blog aku yg memg suram ini tanpa kehadiran blogger2 laen...
(tak ramai yg dtg ,,,wakakak)
takpe2
aku menaip bukan kerna nama..
huuuu~~

aku br balek dr ganu~
sekijap je..sbb sultan ganu smbut besday~~
epi besday sultan~!!! heee (kalu tak silap aku la..hehe)
ari isnin blek sane balek..
huuuu,,,,

tadi...aku balek naek bas~
sampai lmbat...

sbb,,,



aku tetido dlm bas~
wakakakakakaakaakaaakakaakakakakakakakakkaakakaaaaaaaaa
(gelak dgn penuh..... tekad dan smngat)


TEKANAN SUNGGUHHHH!!!

ini lah akibat takde pramugara/ri (lebih mngharap kepda pramugara) dlm bas~

Friday, July 10, 2009

selamat tinggal
blog~
i'll back bebeh~~
yihuuuu...

toink2

Wednesday, July 8, 2009

aku bukak blog...

usha2 blog orang..

klik new post..

otak rase tak berfungsi...

aku tutup balek...

3 hari buat mende yang sama~~

last2...aku taip ape yg aku buat selama 3 hari..

Saturday, July 4, 2009

huhuhuuuuuu~~~~~~~~~~~~~

13 julai~~

huhuhu..
tarikh daftar g ganu...
na na nanna ganu kitteeee~~

Wednesday, July 1, 2009

atiku Gumbiraa

huuuu~~
gumbira2

malam td beli drawing book br...
yihuuuu~
gmba ben10 plak tu



wahhhhh...
sronokkkkkk~~smpai nk kuar biji mate~

Tuesday, June 30, 2009

macam2 adeeee~~

semalam~~~di ospital~

habis je urusan aku...aku berniat nk pegi kedai yg terletak dlm hospital..(nak beli topap..kuikui)

huuu~aku berjalan dgn penuh yakin dan sensitif.

sampai kat kedai..

kedai tu comel jee..tapi macam2 ade~~
huuuu....

tgah aku menanti giliran aku untuk dilayan dgan penuh mesra oleh boss kedai tu..

aku memerhatikan sorang budak kecik chubby ngn mak die..
aku usha jer...

pastu..time mak die dah abes bayar dan mule menarik tangan anaknye untuk keluar dr kedai yg comel itu...

anak die menjerit dgan penuh semangat waja~

"mama...! mama..! tu macm pampers mama!!"

keadaan terpaku seketika ~sunyi~

tapi aku pasti,,sume tgah tahan gelak time tuh..

budak2 memg jujur dan sgt suke berterus terang~~
adeyhh,,kadang2 bahaye jugak~~

Friday, June 26, 2009

cetak rompak punyer beg!

di satu petang yg kelam kabut..kat kedai borong~~

aku nmpk stu beg bodyglove~~
perghh..memang lawa..
tapi cetak rompak punyer..

aku dgn penuh smngat waja..pegilah kat bank aku a.k.a ayah tercenta..

"ayah,,tgok r beg tu...beli r.." aku tepakse buat muke cinderella...

ayah aku tgok jap beg tu,,tanpa sentuh,,tanpa bicara...
pastu dia blah...

aku pujuk lg...

"ishh..tak payah..tgok jename die... 'bela dog'..."

"erkkk.."

*ayah memg bijak dlm berjimat cermat

Wednesday, June 24, 2009

aku si paparazii!!!



huh~nmpak comel kan 2 ekor ni??
aku slalu gak usha dua ekor ni..

kat mne ade klabu tu...kat situ r ade lg seko tu..ishishs
memg nmpk cam laki bini!!
so sweettttt~~~

tapi..
disebalik keakraban mereka ni..
ade satu rahsia~rahsia yg br aku tau mse snap gmba ni...

dua2 ekor ni.... JANTAN!!!!

erkk..takkan la....

Sunday, June 21, 2009

di satu malam~~

haiyaa!!

nk tgok ape ni??
ceplos?? bola?? konsert??blogger-emoticon.blogspot.com

ishh...susa nk buat kputusan...

aku: bukak tv 1 cepatt!!! ade bola...

hati aku: alamaakkkk!!!!!!! slangor lawan negeri sembilann!!!

otak kiri: nk sukung mne nih??

suara latar(adek2 aku): alaa...ceplos..ceplos..ceplos da start...

ishh,,time ni la..sume nk ade..iskisk...

aku: bukak r cite ceplos...

suara latar: yihuuuuuuu!!!!!!!!!

hati: pannaass tol...

tgok cite ceplos~~~~~~~iklan!

aku: tuka2...bola2

suara latar: huh! (nada tak puas ati)blogger-emoticon.blogspot.com

tgok bola..........

ginjal: ishh..bole mnang ke ni??

usus: bole2 jgn riso~~~

2 minit kmudiann....

suara latar: ceplos2...da start daa...blogger-emoticon.blogspot.com

aku: ishh...tuka la...

hati: erghh..saba je la...

bile ceplos dah abes~~~~

aku: yeahhh!!!!!! tuka bola cepat...

bile n.9 dapat gol...blogger-emoticon.blogspot.com

aku: tidaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tulang: abes r,,,selangor...

otak kanan: takpe2 jap lg kut....saba2

bile Amri dapat masuk kan gol...angle cantekkk punyer!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

aku: aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~!!!!!!!! (pelok tv!!)

air mata: jgn kuar..tahan2..bergenang cukup r...blogger-emoticon.blogspot.com

suara latar: macm org giler je....

telinga: erkk,,,ingat aku tak dengor??blogger-emoticon.blogspot.com

abes mase~~alhamdulillah...seri...sedih r gak..
huuuu....konpius nk sokong mne...

negeri sembilan~tmpat aku dilahirkanblogger-emoticon.blogspot.com
selangor~tmpat aku dibesarkan

idopppp malaaaaaaayyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, June 18, 2009

basikal ooo basikal~~~~~



basekal ku yang tercentaaaa,,,,

huuuu,,,,
ko dah bnyak berjasee,,,blogger-emoticon.blogspot.com
iskiskkk...

dengan basekal ini la..
aku amek adek(nuha yg berat itu) aku kat skola..
huuu...

dengan basekal ini lar....
aku men keja2 satu kampung...

dengan basekal ini lar....
aku buat racing ngan siput2...blogger-emoticon.blogspot.com

iskisks....
oh basekal...
ko lah...
ratu di ginjal ku...

selamat hari basekal ~~~~blogger-emoticon.blogspot.com

Monday, June 15, 2009

asslammualaikum~hee...selamat pagi malaya!!

i'm back!
alhamdulillah..

rindunyer kat blog~!

nk kemas2 blog.. iskikss.

Friday, May 22, 2009

Bismillahhirrahmannirrahimm~~

assalamaualaikum~~~hmm..


hari ahad ni~~aku akan berangkat ke HOSPITAL PUTRAJAYA

hmm,,,aku kne buat stu operation~~


toink2..untuk membuang ktumbuhan yg sudah lama tumbuh dalam badan aku ni~~


heee...ptut r berat aku naek..hehehe (alasan)


pape pon..aku nk ucap terima kasih kat UMI ngn AYAH~~

ayong sayang UMI!!

ayong minta maaf umi..sbb slalu susahkan umi..

minta maaf banyak2..


ayong tak suke tgok umi sedih..ayong trharu bile umi bacakan ayat2 AL-QURAN..

pastu,umi sapu blakang ayong..

umi kate,


sabar,,ni ujian dari ALLAH..kecik je ujian ni bandingkan ngan orang lain~


Ayong tau umi tak nak ayong tau umi tgah sedih..

bile umi tau ayong ade saket ni,,


muke umi pucat..ayong nmpk air mata yang bergenang tu..

ayong tau,


umi datang bilik ayong setiap malam..

umi bacekan doa untuk ayong~

terima kasih umi!!

AYONG SAYANG UMI! AYONG TAK TIPU..cume AYONG tak terLUAH je..


ayah,,ayah memg tabah..

ayah sanggup pergi hospital jejauh untuk hantar ayong..

walaupun ayah penat,,


ayah senyum jer slalu..

tak penah nmpak gusar di wajah ayah..


bile ayong tgok ayah,ayong tak takut dengan penyakit ayong ni,,

ayah slalu bg kate2 yg cukup bererti buat ayong,,


SYUKRAN AYAHH!!


buat adik2 ayong~~

ayong sayang korang..sayang sangat..

ayong minta maaf,sbb suke ajak korang wat mende2 mngarut..


angah~kalu umo ayong panjang,kne r bertahan lg untuk menyaksikan karya2 agung ayong yg seterusnye.hee


ikmal~blajar rajin2..imal sorang je laki...jage keluarga~~


ikah~jgn makan bnyak sangat!!


anis~jd ler pompuan yg sejati sikit,,,mcm kakak ko ni,,hehee..


jimah~jangan duk melalak je~huhuu


nuha~si pintar! bnyak kan sikit berkate-kate di skola..huu..sori ayong ejek nuha PUAKA NIYANG RAPIK~~hehee,,len kali ikat rambut!


huuu~~kepada sahabat2 ku~~~


sahabat2 di SKKE~~aku rindu sgt time kite kat skola rendah,,heee...

aku minta maaf kalu ade buat salah silap kat korang ek!!

huhuuu...sayang korang!


teman2 di MAAHAD~~aku sayang kamu semua~~kat sana lar aku jumpa macam2 orang..mcm2 kawan..

aku rindu setiap teguran yg korang hulurkan kpd aku,,

aku rindu setiap peringatan2 yg korang sampaikan..


aku rindu dengan masalah2 yg kite lalui sesame~~terutamanya time nk wat majlis pape..haha

rindu kalian~~putra dan putra hamidiah

dak2 ostel~hee..korang slalu tegur aku tiap kali aku ponteng klas..

hehee~~syukran! hmm~


cekgu2~~yg mngajar or tak mngajar aku..thanks a lot!!

kepada member2 blogger~~thanks sudi jenguk blog ni~~

hehee..wlaupun takde info2 atau pringatan2 yg berguna..hmm,,,

terima kasih bebanyak!! majulah blogger untuk negara!!



KENAPA aku tulis sume ni??


SEBAB walaupun org sume kate pmbedahan tu takde pape..skejap jer..

tapi,,aku rase cam,,,ntah!


ape yg mbuat kan aku nk wujudkan post ni~


@ajal maut di tangan ALLAH~~


@malang tidak berbau


@bile lg nk minta maaf kat orang~~skrg ler masenye,,heee~takkan nk tgu doktor cakap aku mampu idop lg bape bulan kut..atau lg dasat,,takkan nk tgu sampai dah nazak kan..hee


heee..

aku redha skiranya..maut aku tiba tima oprate tu..

tapi..aku takut..


amal aku yg seciput nih..cukup ke??

soalan2 kubur nti,,,mampu ke aku jawab??

hmm,,,tambah lg..dose2 yg aku buat sblum ni..


blum campur dose2 yg aku tak prasan~~


hmm,,ALLAHUAKBAR~~

byak sguh khilaf aku...


andai ditakdirkan umo aku pnjg,,kite kan jumpe lgi~~

jika tak~~surah AL-FATIHAH ku pinta dari kalian~


syukran..


'YA ALLAH,,KAU AMPUNILAH DOSA UMI DAN AYAH KU..SESUNGGUHNYA KAU MAHA MENGETAHUI SETIAP PENGORBANAN YANG MEREKA BUAT UNTUK HAMBA MU YANG HINA INI...KAU TEMPATKANLAH MEREKA DI AL-JANNAH MU..

KAU PERMUDAHKANLAH URUSAN MEREKA,DAN KAU LINDUNGI LAH INSAN-INSAN YANG MELAKUKAN KEBAIKAN MAHUPUN KEJAHATAN KE ATAS DIRIKU..

AMIN..AMIN YARABBAL ALAMIN...~~'


heee~jumpe lgi,,,insya ALLAH...

uhibbukum fillah abadan abada~~


toink2~~hehe


wasalam~


selamat tinggal~~heee..

~ayong/asked/aimi sakinah iskandar~blogger-emoticon.blogspot.com



Saturday, May 9, 2009

jangan tiru aksi ini!!

salam~~

huh,,di petang yg hening~~
aku mnjadi blur~~
tetibe...OTAK aku berfungsi~lalaalal

maka~aku pon menyeru adek2 aku,,


huhuhu,,,nk wat projek,,,men lompat2

lalalaal~sronok!
lawak Gile~heee...


aku amek gamba gne kamera~~

ni mase start~huahaua..



aku rase~bdak ni plg smngt~ahaha


iyyaahhh!!!




gambo tak jd~

hahah~

papepon~aku dpt tgkp gamba lawa seyh~~ (lawa la kut)

bkan yang ini~

hahah~muke truje gile


woah!!!tinggi tak??










ade style ar!!




nak jugak die ni lompat~~







jgan tiru aksi ini!!

kepada korang2 yg ade kat dlm gambar di atas...

aku sayang korang!!! dgar takk???

hmmm~~sayang korang..blogger-emoticon.blogspot.comohh,,sadisnye ayat...(hope adek aku tak bukak blog aku,,huhu)huuu..malu den!! auwww~~

Friday, May 8, 2009

biliku 'nerake ku'~heee

huh~~salam~~
wahh....
lalala~~semacam giler eksaited!!heheee,,,blogger-emoticon.blogspot.com



huh~aku nak mengshow kat kurang2 sume~~
heeee



ni bule bukak...
baa~chak!!



mende alah ni kat dinding bilik adek aku yg sekaligus merangkap bilik aku,,hua2,,,

huuhu,,akibat tak de kije~maka aku,,,

menCUNTENG ape yg patot~~blogger-emoticon.blogspot.com
yg kaler itam tu aku gne kiwi jerk~

yg laen2 aku gne....




abess..ancusss..crayon aku..


huh~mengambil mase yg agak sekijap...

name pon CONTENG~MAKA~~~~BURUK AR!!

tu br dinding~~...

blom masuk pintu...




nak usha??

meh2...



nie~aku gne marker jer~~syg maa..buncho aku~~

tak boleh kasi usha bnyak2..takut korang demam~~

mase mule2 aku wat menda alah ni,,,

adek aku tak tau pun~~


bile die masok je bilik~~~blogger-emoticon.blogspot.comdan,,melihat 'karya agung' aku itu~


ayooooooooooooooooooooonnnnnggggggggggggg~~!!!blogger-emoticon.blogspot.com


die pegi bantai jerit name aku sekuat ati,,kecut biji mate aku..
tapi~
aku buat muker kool blogger-emoticon.blogspot.comjer~huahua..



dah r die garang,,
blogger-emoticon.blogspot.com

aku memg cuak giler kalu die mengamuk sbb bilik bersepah..

sebab..aku r yg buat sepah~huhu...
tapi~aku buat dek jerk...
blogger-emoticon.blogspot.com
haish~~tak paham aku...prangai die tuh~

aku rase die dah tensen giler dah skarang~blogger-emoticon.blogspot.comsabo je lar ye angah~~


namun,,,akibat daripade perbuatan aku tersebut~aku jd LOYAblogger-emoticon.blogspot.com nk masuk bilik~
nak muntah..buruk giler!!blogger-emoticon.blogspot.com

pham2 r,,biler tgok KARYA sendiri..HUH!