Friday, May 22, 2009

Bismillahhirrahmannirrahimm~~

assalamaualaikum~~~hmm..


hari ahad ni~~aku akan berangkat ke HOSPITAL PUTRAJAYA

hmm,,,aku kne buat stu operation~~


toink2..untuk membuang ktumbuhan yg sudah lama tumbuh dalam badan aku ni~~


heee...ptut r berat aku naek..hehehe (alasan)


pape pon..aku nk ucap terima kasih kat UMI ngn AYAH~~

ayong sayang UMI!!

ayong minta maaf umi..sbb slalu susahkan umi..

minta maaf banyak2..


ayong tak suke tgok umi sedih..ayong trharu bile umi bacakan ayat2 AL-QURAN..

pastu,umi sapu blakang ayong..

umi kate,


sabar,,ni ujian dari ALLAH..kecik je ujian ni bandingkan ngan orang lain~


Ayong tau umi tak nak ayong tau umi tgah sedih..

bile umi tau ayong ade saket ni,,


muke umi pucat..ayong nmpk air mata yang bergenang tu..

ayong tau,


umi datang bilik ayong setiap malam..

umi bacekan doa untuk ayong~

terima kasih umi!!

AYONG SAYANG UMI! AYONG TAK TIPU..cume AYONG tak terLUAH je..


ayah,,ayah memg tabah..

ayah sanggup pergi hospital jejauh untuk hantar ayong..

walaupun ayah penat,,


ayah senyum jer slalu..

tak penah nmpak gusar di wajah ayah..


bile ayong tgok ayah,ayong tak takut dengan penyakit ayong ni,,

ayah slalu bg kate2 yg cukup bererti buat ayong,,


SYUKRAN AYAHH!!


buat adik2 ayong~~

ayong sayang korang..sayang sangat..

ayong minta maaf,sbb suke ajak korang wat mende2 mngarut..


angah~kalu umo ayong panjang,kne r bertahan lg untuk menyaksikan karya2 agung ayong yg seterusnye.hee


ikmal~blajar rajin2..imal sorang je laki...jage keluarga~~


ikah~jgn makan bnyak sangat!!


anis~jd ler pompuan yg sejati sikit,,,mcm kakak ko ni,,hehee..


jimah~jangan duk melalak je~huhuu


nuha~si pintar! bnyak kan sikit berkate-kate di skola..huu..sori ayong ejek nuha PUAKA NIYANG RAPIK~~hehee,,len kali ikat rambut!


huuu~~kepada sahabat2 ku~~~


sahabat2 di SKKE~~aku rindu sgt time kite kat skola rendah,,heee...

aku minta maaf kalu ade buat salah silap kat korang ek!!

huhuuu...sayang korang!


teman2 di MAAHAD~~aku sayang kamu semua~~kat sana lar aku jumpa macam2 orang..mcm2 kawan..

aku rindu setiap teguran yg korang hulurkan kpd aku,,

aku rindu setiap peringatan2 yg korang sampaikan..


aku rindu dengan masalah2 yg kite lalui sesame~~terutamanya time nk wat majlis pape..haha

rindu kalian~~putra dan putra hamidiah

dak2 ostel~hee..korang slalu tegur aku tiap kali aku ponteng klas..

hehee~~syukran! hmm~


cekgu2~~yg mngajar or tak mngajar aku..thanks a lot!!

kepada member2 blogger~~thanks sudi jenguk blog ni~~

hehee..wlaupun takde info2 atau pringatan2 yg berguna..hmm,,,

terima kasih bebanyak!! majulah blogger untuk negara!!



KENAPA aku tulis sume ni??


SEBAB walaupun org sume kate pmbedahan tu takde pape..skejap jer..

tapi,,aku rase cam,,,ntah!


ape yg mbuat kan aku nk wujudkan post ni~


@ajal maut di tangan ALLAH~~


@malang tidak berbau


@bile lg nk minta maaf kat orang~~skrg ler masenye,,heee~takkan nk tgu doktor cakap aku mampu idop lg bape bulan kut..atau lg dasat,,takkan nk tgu sampai dah nazak kan..hee


heee..

aku redha skiranya..maut aku tiba tima oprate tu..

tapi..aku takut..


amal aku yg seciput nih..cukup ke??

soalan2 kubur nti,,,mampu ke aku jawab??

hmm,,,tambah lg..dose2 yg aku buat sblum ni..


blum campur dose2 yg aku tak prasan~~


hmm,,ALLAHUAKBAR~~

byak sguh khilaf aku...


andai ditakdirkan umo aku pnjg,,kite kan jumpe lgi~~

jika tak~~surah AL-FATIHAH ku pinta dari kalian~


syukran..


'YA ALLAH,,KAU AMPUNILAH DOSA UMI DAN AYAH KU..SESUNGGUHNYA KAU MAHA MENGETAHUI SETIAP PENGORBANAN YANG MEREKA BUAT UNTUK HAMBA MU YANG HINA INI...KAU TEMPATKANLAH MEREKA DI AL-JANNAH MU..

KAU PERMUDAHKANLAH URUSAN MEREKA,DAN KAU LINDUNGI LAH INSAN-INSAN YANG MELAKUKAN KEBAIKAN MAHUPUN KEJAHATAN KE ATAS DIRIKU..

AMIN..AMIN YARABBAL ALAMIN...~~'


heee~jumpe lgi,,,insya ALLAH...

uhibbukum fillah abadan abada~~


toink2~~hehe


wasalam~


selamat tinggal~~heee..

~ayong/asked/aimi sakinah iskandar~blogger-emoticon.blogspot.com



7 comments:

naqiubex said...

macam buat wasiat jer.. haha

Semoga pembedahan berjalan lancar..

Monkey D Luffy said...

semoga ko selamat

ejahazwani said...

asked ,gudluck tauuu ,sdey lahh kau wat entri blog cmniii ,hmm aku tau kau bole! insyallah everythngs going back to normal again afta the operation okay ? nway syg kau sgt! ;)

asked said...

toink naqiubex~
heee~toink2 tq2

toink monkey~
terima kasih monkey~huhuu

toink ejah~
insya ALLAH~sayang ejah jugak~~hm,,rindu ejah~~huhuu...

neem said...

salam..

dik..

moga selamat!!!!!!

akak doakn sentiasa!!!

syg adik~

asked said...

waalaikumusalm..kakak~
syukran kak!!

sayang akak~~heee

.::izan karmila::. said...

akak harap pembedahan tuh selamat...
amin....