Tuesday, June 30, 2009

macam2 adeeee~~

semalam~~~di ospital~

habis je urusan aku...aku berniat nk pegi kedai yg terletak dlm hospital..(nak beli topap..kuikui)

huuu~aku berjalan dgn penuh yakin dan sensitif.

sampai kat kedai..

kedai tu comel jee..tapi macam2 ade~~
huuuu....

tgah aku menanti giliran aku untuk dilayan dgan penuh mesra oleh boss kedai tu..

aku memerhatikan sorang budak kecik chubby ngn mak die..
aku usha jer...

pastu..time mak die dah abes bayar dan mule menarik tangan anaknye untuk keluar dr kedai yg comel itu...

anak die menjerit dgan penuh semangat waja~

"mama...! mama..! tu macm pampers mama!!"

keadaan terpaku seketika ~sunyi~

tapi aku pasti,,sume tgah tahan gelak time tuh..

budak2 memg jujur dan sgt suke berterus terang~~
adeyhh,,kadang2 bahaye jugak~~

7 comments:

p a n y said...

ahahha. JUJUR GILE BUDAK NIH!

(sekeh bertubi2)

kayteeze said...

Err... kak tie pun panggil benda tu pampers, ekekeke.......

aya harith said...

hahahahaha~

Monkey D Luffy said...

ko beli pampers budak ke atau pampers...?

asked said...

>>>panny
wahahahaa..tau takpe~~adess

>>>kak tie
ahahaa..sy pgil len..kuikui

>>>aya
hohohohoho

>>>monkey
wakakaka..aku beli topap lerr~

heloyina de-lolita said...

kahkahkahkah!!!!!
lwk3...

duta soya a.k.a nenek kebayan said...

ades.......
mcm la ko cindarellaaaaaaaaaaa...
haizzzzzzzzzzzzz...

pape pon mmg lawak.....