Tuesday, June 15, 2010

award!!




hehe..

dapat award..!!
hee..thanks fawae..~ (n_n)v

tapi..
ade soklan la pulak...
ayuh!!

kite menjawab bersame-same.. hee


1- bagaimana anda dapat menjadikan blog anda sebagai medan dakwah?

bagaimane ek..hmm..
dgn meletakkan something
yg boleh mengajak atau memberi peringatan
samada secare lansung atau tidak lansung~

2- sumbangan selama anda menjadi blogger ::

-diri sendiri
hmm..kpade diri sendiri ek..
ape ntah..tak tau la..
mcm takde...

-org lain
org lain..hmm... pun tak tau..
men letak je post ..kalu ade yg tersumbang..
alhamdulillah..
kalu takde..
maaf la ye..
hee
-Islam
T.T
mcm takde je..

3- ape yg anda dapat sepanjang anda menjadi blogger... (positif & negatif)


positif __
dapat knal org dr pelbagai sudut..
dpt sesuatu yg berinformasi dr blogger lain..
dan..macam2 lagi...

negatif__
negatif..hmm..banyak gak kot...
kadang2 terleka ngn blog ni..
heee~



4- blog jenis macam mane (pada pandangan anda) yang anda suka stalk..

hmm..kalu cm aku..aku suke men redah je..sume aku usha..
hee~
tapi..kalu cam blog yg ..

-menarik

-beri kesan

-resap kat jiwa aku

-seotak

-dan sebagainya...

aku akan tgok blog die walaupun aku tak komen.. (n_n) hee

5- tag lagi 5 kawan anda (bagi award ni plus jawab soalan cepungangsa ni okey)


# yan

#sakinah

#nisa

#rda

#tok




yeahh..!!

killer punyer soalan...
hahahaa...

berpeluh aku menjawab...

papepun...
thanxx kat dr cinta~!!


(n_n)v





2 comments:

~Dr.CiNta~ said...

mekaseh kakak, ade orang kate award aku pelek ngeh3x =) sebab soalan punye cute heh

asked said...

haha..
memg cute sgt tu weyh~