Tuesday, April 27, 2010

hehe..tag~

  1. go to your photo files, select the 8th photo folder.
  2. select the 8th photo in that folder.
  3. post that photo with the story behind it
  4. then challenge 8 blogging friend to do the same.






tugasan 1 dan 2 dah selesai.. no 3 plak..

gmbar 2 bdak sengal ni ..
aku amek time kiteorang otw nk balek kampung kat n.9~
hehe..

stop kejap kat tmpat ni..
nme tmpat ni ..aku tak pnah tau.. aku slalu pgil " TASIK " je..

hehee..
aku tak tau la apesal muke batak je masing2..
mcm festime jmpe buaian~

lepas aku kutip pic2 dr kamera ke lappy~
aku jmpe balek pic ni..
maka..aku edit melalui photoscape tercinta~

lastly, due org budak sengal ni..
adek kandung aku..

cis!
memalukan..


4.aku pass tag ni kepada...

1. fawae @ dr.cinta
2.blabberina
3.kalam elya
4.yana azmi
5.nenek moden ((wakaka..br masuk da kne tag..))
6.leelee
7.pensel kontot
8.kapten!



hehehe,,thanx sarah!


4 comments:

Pensel Kontot said...

aiyak..kena tag...nnti aku inform ek bile da wat

Leelee said...

aiyaa.lagi2 tag.
xsyoq teruss. =__="

~Bloggerina~ said...

nanti2 ku buat bila dah free sket ek

kalam elya said...

nak kena buat jugak ke????