Friday, May 7, 2010

hormon aku ade masalah --



hee..
aku tak tau kenapa..
tapi..
sejak akhir-akhir ni..
aku suke sgt tgok budak2 kecik...

what??
budak kecik?

aku pun risau gak..
adekah sebab cuaca yang tak menentu?
atau...

gejala2..keibuan sudah melanda diri aku..
auwww...
please...

ehek2..


aritu..jalan2 kat pantai..aku nmpk...

seorang budak ni..
kecikk...sangat...

main buaian sorang..
memang confirm la tak gerak buaian tu..
sebab..

kependekkan kaki dia yang nyata..

aku usha je..
dah la comel..

mak ayah dia ade je...
tgah tgok dari jauh...

tak lama lepas tu...
ayah dia datang..
buai dia perlahan-lahan...

terus dia senyum sikit...
ayah dia buat muka ketat je mase mule2 hayun..

pastu..
lame2 dia gelak..
((maybe sbb rase geli kot..bile buai tu dihayun laju2..))

dan...
kesannya...

ayah die pun senyum!!

haha..sweet giler...
(( seb baek laki orang..))

comel nye la hai...

seronok kan...bila ade anak ni..

aku nak adik kecik..
nak main2...

nak tunggu anak...
ntah dapat ntah tak..

bapak anak pun tak jumpa lagi..
aduhai...



semalam...

aku jalan2 kat FB...aku usha2 kawan aku punyer profile...
seluk sane..seluk sini...

tetibe!!

aku jumpe lagi...
makkk aiihhhh~~
lagi comeelll....

serius~ kali ni...memg comel...
tang bulu mate die...memg taleh bla...

aku nk upload pic kat sini..
tp cuak..sbb kang sat g...die bg kaki kat aku..
(( sbb budak kecik tu anak buah die..))

tp memg siyes comel..
rase nk cubet2 je.. argh! gerammm!

then..aku gtau ar..
anak buah die tu comel
kawan aku kate..
" budak kecik tu aku wat men baling2 je kat umah.."

pale hotak die...hahaa...
tp siyes comel la budak tu.. sronoknyee....




rindu gak kat adik2 aku senanye,,
kat family..

hee~

ape la sengal sgt..duk cite pasal budak kecik kat sini...

tapi..seandainya..
aku ditaqdirkan..ade anak...

aku harap..dia jadi anak yang soleh@solehah...
jadi insan yang berjaya...dunia akhirat..
jadi hamba yang taat pada Allah...

paling penting........

gaji die masuk akaun aku...

wakakakakka

hahaha..




keyh..gambar budak yang last ni...aku upload...sbb..

ade iras2 rupe aku..

lalalalaaa~~


14 comments:

kalam elya said...

hahaha..
mcm x sabar nak kawin jer..

~Dr.CiNta~ said...

kau kawen je asked, dpt la sorang anak, eh silap ko nak sepuluh kan? :) hihi, nanti pas ak kawen jap g, dah ade anak ak letak jdi profile picture aku kat fb. boleh la ko ushar tiap2 hari :)

asked said...

toink kalam elya~

hahaa...memg tak saba pun..
jom share2..hee

asked said...

toink dr . cinta~

haha..calon takdak..
nk kawen guane,,,
kat sne ade yg bertauliah2 siket tak..
kasi mai satu~
ahaha

.yANa. said...

hahahahahaa...
asked xley blah.!!!
ahahaha..
ade ke duet gaji masok akaun ker??
pe kes wey?
aahaha

✿nenek moden✿ said...

huhu..comel2..
mcm mau picit2 pp

asked said...

toik yana..

hee...
gaji anak aku..milik aku secara total~
ahaha

asked said...

toink nenek~

mekasih...
sy memg comel..

kalam elya said...

kena pk bnyk kali ni...
hehehe..
seram plak...

asked said...

toink kalam elya~
aishh...
mane bule kedekut2..

heee

mariah said...

asked baby yg last tu xde iras ko.

asked said...

toink mariah~

ahh..ko jeles~
ahaha

Legasi Piston Pecah said...

cepat-cepat lah kawin..leh dapat baby kan..haha

esty honyiest said...

baby yg last iras sgt muka k.chemm..x nmpk la tang mane iras asked..ohohohoooo