Tuesday, September 21, 2010

terima kasih kerana menegur.

salam..

pergi blog mcm biase..
usha2..
nmpak something..

teguran dari seseorang..


syukran kerana menegur...
(n_n)
tak marah pun..

aku kene terima..tak semua paham cara aku..
tak semua paham kenapa aku buat mcm tu..
dan tak ramai yang bertanya kenapa aku buat mcm tu..

(n_n)v hehe..

ade sbb knape asked gune bahasa kasar..
mungkin bg akak..kasar sgt kot..hee
dan tak patut seorang muslimah menggunakan bahasa2 mcm tu..

tapi percayalah..
insyaallah..asked buat kerane ade sbb..
dan insyaallah,untuk tujuan kebaikkan..

tapi..
if akk nampak sy dah menyimpang jauh sangat2..
tolong ingatkan sy balek..

sy bukan dilahirkan semulajadi perfect..
dan untuk berubah tu..bukan dalam sekelip mata..

macam sadis la plak ayat..hehe

minta maaf if kata2 dalam blog ni menyinggung perasaan sesape..
menimbulkan fitnah..
dan sewaktu denganya..
hehe..

tak berniat pun..

maaf zahir batin..
again..
terima kasih ye kak..atas teguran.. (n_n)/
 may Allah bless u..
amin.

insyaallah,bile ade kekuatan balik 
asked akan cube baiki..


p/s::baru gua sedar..gua bukan penulis yang baik.

wasalam.



16 comments:

dya adriza said...

Hmm.. secara tulus mulusnya aku cakap aku selesa dgn tulisan ko yg sempoi tp ada mesej..

Tu salah 1 ciri2 penulis dlm mempromosikan penulisan. Sekurang-kurangnya ko ada mesej yg nak disampaikan.

Takpe, aku phm. x semua org phm apa yg kita suka..

ibnumuaz91 said...

betul ckp kakak tu..
tp jika asked ada sebab, mungkin org lain tak faham situasi kita kan?
apa pun, cubalah untuk perelokkan bahasa..
apa pepatah melayu tu
"bahasa jiwa bangsa"

(sy dah boleh jd cg bahasa melayu..hihi)

ciMonkey said...

hahaha..asked!
cakap kt akak tu: "akat try buat blog sendiri, saya nk ikut bahasa akak plak.."
akak, pendekatan tu yg penting..
yg baca blog nie bukan sumenye cikgu bahasa melayu..

p/s: aku xde mood ni..sory bahasa kasar..

نورالجنة said...

haha. . saya sokong semua la..ada baik ada buruknya..tak semua org sama la..kadang2 akak tu anggap lain, tapi asked maksudkan lain..so..apa yg kita wat semua balik kpd diri kita..kan??

misteria91 said...

asked ade fan t'syg..wah3

Anonymous said...

assalamualaikum..
tertarik utk join.. sy sokong mn2.. baik kakak tersyang, mahupun asked, masing2 ade cara tersendiri.. cuma yg sy salute, alhamdulillah di akhir zaman ni masih ada insan yg mewujudkan bdy tanassuh (saling menasihati).. sy yakin, asked terbuka menerima teguran.. n kaka tersayang pun menegur krn ambil berat pd asked.. dia takut org pndg bukan2 pd asked.. apa2 pun, yg penting adalah niat kita ikhlas kerana Allah.. moga Allah merahmati kalian

Anonymous said...

tersilap taip.. * sy x sokong mn2

miZz_nizZ said...

bersabar 22 org ek..buang yg keruh amek yg jrnih.peace no war=)

maCy said...

hum, biar ditegur asal cara baik. lebih mudah utk diperbaiki, lain pula ditegur disindir, terus rasa mahu buat lagi~



salam ziarah :)

aku.gadis.itu said...

thanks for visitng my blog at http://iluvmyframepink.blogspot. blog itu akan move to http://gulagulakapas.blogspot. kindly click ada contest menarik menanti kamoo.. comel tapi tak lumayan.LOL

SugarSalt said...

mengapa dikenangkan..mengapa difikirkan...

dyana shaifulhaq said...

salam asked. walaupun agak terlambat aku komen, aku rase stp penulis ade care tersendiri utk expresikan gayanya. aku rase tk salah pun, yela, ape yang kau tulis ade mesej, sampai je, dan bukan semua org blh terima kata-kata yang biasanya dah biasa. maksudnya, stp org lain-lain. tp, kau kalau rase betul ape yg kau buat, keep it up. teruskan je. masalahnya, tak menyalahi syariat pun kan.~

TP, APE-APE PUN, stp org ade pandangan tersendiri.~ terime je la even pahit mcm cendawan real. ok. jzk.

tshirt koyak said...

teguran membina kita trima je..haha,bkn susah pn nk trima kn

nothing substantial said...

apa u ckp yg diinterpretasikan sbg kasar?
ke akak tu salah paham? hehe

MyBlogsantai said...

Bagus la boleh terima teguran..tp aku rasa ok je..

.::: mr IQ :::. said...

bila nak tukar shoutmix tu? dah expired dah.. sy cadangkan guna shout busuk atau cbox.. :)